Back to news

Увага! ОГОЛОШЕННЯ ПРО ТЕНДЕР

Ми шукаємо підрядника на створення, публікацію та розповсюдження книги для дітей у рамках дворічного проекту міжнародної технічної допомоги «Вдосконалення комунікації між внутрішньо переміщеними особами та громадами, що опинилися під впливом конфлікту» в Україні.

Проект здійснюється за фінансової підтримки Уряду Канади через Міністерство міжнародних справ Канади й націлений на 1) покращення комунікації міжнародних гуманітарних організацій з спільнотами, що постраждали внаслідок конфлікту, 2) поглиблення професіоналізму та організаційної спроможності українських медій, що відіграють важливу роль у висвітленні конфлікту, та 3) краще забезпечення інформаційних потреб внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та громад, що їх приймають.

В конкурсі можуть брати участь видавництва, які мають відповідний досвід та технічну можливість втілити концепцію книги для дітей 3-18 років, що описана нижче.

Обсяг робіт

Інтерньюс планує здійснити видавництво та розповсюдити книгу для дітей з історіями про українських жінок, які досягли особистого успіху та позитивно вплинули на життя громад.

Завдання:

· координувати написання історій про непересічних українських жінок, адаптованих для дітей (до 100 історій);

· координувати створення ілюстрацій для кожної історії;

· створити дизайн книги, здійснити верстку та друк книг накладом до 10 тис. примірників (тверда палітурка, повноколірні ілюстрації);

· презентувати книгу у 6 містах (Київ та міста, які опинилися під впливом конфлікту), а також розповсюдити книгу по бібліотеках і родинах, які постраждали від конфлікту (родини ветеранів АТО, загиблих, зниклих безвісти, переселенців тощо).

Терміни реалізації проекту: вересень 2017 – березень 2018 року.

Подання пропозицій

Подання пропозицій – не пізніше 23:59 за київським часом 6 вересня 2017 року.

Пропозиції просимо подавати в електронному вигляді на електронну адресу [email protected] з копією на [email protected] з поміткою в темі листа «Тендер на створення книги_SCCC».

Якщо протягом двох днів після подачі пропозиції Ви не отримали підтвердження, просимо зателефонувати Валентині Кузик т. +38-067-500-55-89) та впевнитись, що Вашу пропозицію отримано.

Вимоги до тендерних пропозицій

Пропозиція подається українською або англійською мовами на вибір заявника, та має містити:

1. Кількість історій (та відповідно ілюстрацій), які будуть написані в рамках проекту.

2. Перелік авторів текстів та ілюстраторів, з якими є попередня домовленість про співпрацю.

3. Технічні характеристики книги (формат, наклад тощо)

3. Вартість створення, друку, презентацій і розповсюдження книги.

4. Перелік та контакти людей, що могли б надати рекомендації видавництву.

5. Лінки на приклади книг видавництва, що близькі за концепцією до пропонованого проекту.

Інтерньюс оцінить пропозиції та повідомить результати тендеру до 15 вересня 2017 року.

Переговори проводитимуться лише з тими заявниками, пропозиції яких отримають найбільше балів за результатами оцінювання.

Із запитаннями щодо подання конкурсних пропозицій можна звертатись до Валентини Кузик за телефоном +38-067-500-55-89, або на скриньку [email protected]