Наші результати

Як і у всіх наших офісах в більше, ніж 30 країнах, в Україні, Internews грає ключову роль в якості центру з експертизи, координації та обміну знаннями між медійними організаціями і компаніями. Ми підтримуємо місцевих захисників вільної преси з метою забезпечення надійного доступу до інформації, системного залучення «голосу» вразливих громад, заповнюючи критичні прогалини в контенті, який виробляється медіа та підтримуючи здатність наших громадян критично взаємодіяти з новинами та інформацією, які вони отримують.

В рамках виконання нашого основного проекту U-Media, або Українського медійного проекту (до вересня 2018 р.), до наших заходів щодо підвищення медіа-грамотності та просвіти нам вдалося залучити в цілому 4000 учасників, в той час як результатами нашої діяльності з моніторингу ЗМІ скористалося більше 1 мільйона осіб.

Ця інфографіка ілюструє наші результати за напрямками нашої діяльності від підтримки створення суспільного мовлення та проведення медіа-реформ в  Україні до наших ініціатив з професійного розвитку журналістів і боротьби з корупцією.

 

ІСТОРІЇ УСПІХУ: